Trainee

I mer än 10 år har KSS årligen tagit in flertalet unga talanger för att genomgå vårt traineeprogram. Under en period får du chansen att prova på arbetsuppgifter inom olika delar av verksamheten för att få en god insikt i vad vi gör samt en stabil grund att stå på inför framtiden. Vår ambition efter programmets slut är att du ska besitta den kunskap som krävs för att kunna ta en plats i vårt team av kompetenta automationsingenjörer i Stockholm, Uppsala eller Malmö.

Vem kan söka?
Programmet är för dig som gått gymnasial eller eftergymnasial utbildning med inriktning automation eller dylikt. Viktigt är även att du finner ett stort intresse för datorer, nätverk och kommunikationssystem samt har en stark vilja till att utvecklas och lära dig nya saker. Krav är att du innehar B-körkort.

Välkommen att skicka in Din ansökan till info@kss.se snarast. Antagning sker löpande.

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!

Varför arbeta hos oss?

Att arbeta på KSS innebär att du får möjligheten att bli en del av vårt team av kompetenta medarbetare som tillsammans strävar mot att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat.

KSS affärsidé är att erbjuda kvalitetsprodukter och system med nöjda kunder.

En attraktiv arbetsplats
I och med vår placering i Stockholm, Uppsala och Malmö arbetar vi ofta med några av landets största och mest tekniskt utmanande projekt. Detta innebär att vi sätter höga krav på dig som anställd samtidigt som det möjliggör för personlig utveckling och delaktighet i hur projekten ska genomföras. Därför har vi en platt organisationsstruktur där beslutsvägarna är korta vilket öppnar upp för en kreativ arbetsmiljö där alla röster kan höras.

Vi arbetar mot gemensamma mål
Inom organisationen finns plats för såväl praktikanter som mer erfarna projektledare och automationsingenjörer. Därför ser vi till att i första hand internt utbilda vår personal genom nära kommunikation mellan samtliga delar av organisationen. Utöver detta erbjuds också utbildning i form av kurser vid behov och efter önskemål för att hålla en fortsatt hög kunskapsnivå och samtidigt kvalitetssäkra vårt arbete.

För att verksamheten ska fungera framgångsrikt och att arbetet varje dag ska vara roligt strävar vi alltid efter att arbeta som ett team. Därför jobbar vi aktivt med teambuilding och anordnar varje år en rad aktiviteter i detta syfte, däribland de traditionsenliga sommar- och julfesterna. Dessutom åker hela företaget varje år på en konferensresa som visat sig vara mycket uppskattad och värdefull.