Projektledare Uppsala

KSS söker Projektledare till Uppsala
Vill du vara med och bidra till en mer hållbar värld?

Kanske låter lite pretentiöst, men hela bygg och fastighetssektorn står för ca 30% av världens koldioxidutmaning och varför då inte vara med och göra skillnad i den sektorn med hjälp av dagens spännande utveckling inom fastighetsautomation.

Som projektledare inom fastighetsautomation leder och genomför du projekt som rör om- och nybyggnation av tex kontorsbyggnader, skolor, hotell. Du har ansvar för projektets ekonomiska resultat och planerar själv ditt arbete tillsammans med dina kollegor på vårt Uppsala kontor.
Totalt arbetar 12 personer på KSS Uppsala kontor.

Utmaningar dyker upp och vi hittar lösningar tillsammans. Det betyder också att du är beredd att hjälpa till där det behövs. Det kan vara att erbjuda kollegor en hjälpande hand eller erbjuda kunder förbättringar och nya lösningar.
En viktig egenskap i den här rollen är naturligtvis att du har god kunskap gällande fastighetsautomation. Men något som ändå toppar det är att du på ett trevligt och informativt sätt kan kommunicera med kunden.

Du behöver också ha en hög IT mognad för att matcha tjänsten. Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper och att vi trivs ihop.
Tjänsten är placerad på KSS kontor på Boländerna i Uppsala.

Tjänsten innebär även förmåner i form av generöst friskvårdsbidrag, resultatbonus, tjänstebil.

Dina egenskaper lockar vi fram om du kommer till oss på intervju. Men för att komma på intervju behöver du givetvis locka oss lite extra med ditt CV och personliga brev. Beskriv gärna varför du vill ha det här jobbet!

Kort och koncist gillar vi!

Intervju och anställning kan komma att ske löpande under ansökningsperioden.
Skicka in din ansökan till jonas.almer@kss.se eller ring 070-190 05 15.

Tjänsten innefattar bland annat:

För att förstärka KSS i Uppsala ser vi därför gärna att du gillar och har bred erfarenhet av:

Varför arbeta hos oss?

Att arbeta på KSS innebär att du får möjligheten att bli en del av vårt team av kompetenta medarbetare som tillsammans strävar mot att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat.

KSS affärsidé är att erbjuda kvalitetsprodukter och system med nöjda kunder.

En attraktiv arbetsplats
I och med vår placering i Stockholm, Uppsala och Malmö arbetar vi ofta med några av landets största och mest tekniskt utmanande projekt. Detta innebär att vi sätter höga krav på dig som anställd samtidigt som det möjliggör för personlig utveckling och delaktighet i hur projekten ska genomföras. Därför har vi en platt organisationsstruktur där beslutsvägarna är korta vilket öppnar upp för en kreativ arbetsmiljö där alla röster kan höras.

Vi arbetar mot gemensamma mål
Inom organisationen finns plats för såväl praktikanter som mer erfarna projektledare och automationsingenjörer. Därför ser vi till att i första hand internt utbilda vår personal genom nära kommunikation mellan samtliga delar av organisationen. Utöver detta erbjuds också utbildning i form av kurser vid behov och efter önskemål för att hålla en fortsatt hög kunskapsnivå och samtidigt kvalitetssäkra vårt arbete.

För att verksamheten ska fungera framgångsrikt och att arbetet varje dag ska vara roligt strävar vi alltid efter att arbeta som ett team. Därför jobbar vi aktivt med teambuilding och anordnar varje år en rad aktiviteter i detta syfte, däribland de traditionsenliga sommar- och julfesterna. Dessutom åker hela företaget varje år på en konferensresa som visat sig vara mycket uppskattad och värdefull.