Automationsingenjör Syd

Är du vår nya kollega som vill vara med och utveckla KSS?

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss och samtidigt hjälpa våra kunder att spara energi? KSS satsar nu stort på vår nya etablering i Skåne med anledning av marknadens ökade behov av våra tjänster. Därför söker vi just nu automationsingenjörer till vårt kontor i Malmö.

Vi söker framförallt dig med tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och som redan känner dig trygg i det dagliga arbetet. Du har lätt för att ta kontakt med människor och förstår värdet av en nöjd kund. Du gillar att göra skillnad. För kunden, miljön och för KSS. För att passa i rollen som automationsingenjör på KSS ser vi dessutom att du som person är driven, ansvarsfull samt innehar en god teknisk kompetens.

Tjänsten innebär felsökning, reparationer, utbyten och uppgraderingar i våra kunders installationer och system. Även implementering av smarta och energibesparande funktioner samt att hjälpa våra kunder med den dagliga driften. Mindre installationer, apparatskåpsombyggnader samt ombyggnationer av styr- och övervakningssystem förekommer också.

Välkommen att skicka in din ansökan till info@kss.se snarast. Rekrytering sker löpande.

KSS Klimat & Styrsystem grundades 1996 och har sedan dess arbetat för att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat. Idag består företaget av 37 medarbetare fördelade på tre kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö.

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!

Mikael Freij VD KSS Syd
Mikael.freij@kss.se
tel. 073-096 16 75

Tjänsten kräver bland annat:

Varför arbeta hos oss?

Att arbeta på KSS innebär att du får möjligheten att bli en del av vårt team av kompetenta medarbetare som tillsammans strävar mot att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat.

KSS affärsidé är att erbjuda kvalitetsprodukter och system med nöjda kunder.

En attraktiv arbetsplats
I och med vår placering i Stockholm, Uppsala och Malmö arbetar vi ofta med några av landets största och mest tekniskt utmanande projekt. Detta innebär att vi sätter höga krav på dig som anställd samtidigt som det möjliggör för personlig utveckling och delaktighet i hur projekten ska genomföras. Därför har vi en platt organisationsstruktur där beslutsvägarna är korta vilket öppnar upp för en kreativ arbetsmiljö där alla röster kan höras.

Vi arbetar mot gemensamma mål
Inom organisationen finns plats för såväl praktikanter som mer erfarna projektledare och automationsingenjörer. Därför ser vi till att i första hand internt utbilda vår personal genom nära kommunikation mellan samtliga delar av organisationen. Utöver detta erbjuds också utbildning i form av kurser vid behov och efter önskemål för att hålla en fortsatt hög kunskapsnivå och samtidigt kvalitetssäkra vårt arbete.

För att verksamheten ska fungera framgångsrikt och att arbetet varje dag ska vara roligt strävar vi alltid efter att arbeta som ett team. Därför jobbar vi aktivt med teambuilding och anordnar varje år en rad aktiviteter i detta syfte, däribland de traditionsenliga sommar- och julfesterna. Dessutom åker hela företaget varje år på en konferensresa som visat sig vara mycket uppskattad och värdefull.