Affärsområdeschef Service och eftermarknad

KSS Klimat & Styrsystem är ett mellanstort företag med 35 anställda och omsätter cirka 92 miljoner kronor per år med kontor i Stockholm och Uppsala. Vi expanderar ständigt och har jobbat med flera av Sveriges större projekt, däribland Urban Escape och Gränby Centrum. Företaget ligger i framkant i branschen och söker nu dig som vill vara med och utveckla vår serviceorganisation.

KSS strävar ständigt efter att utvecklas och erbjuda våra kunder nytänkande och energieffektiva lösningar av hög kvalitet. Som servicechef blir din uppgift att leda en del av verksamheten mot nya mål tillsammans med våra servicetekniker och med stöd från projektledare och VD. Tjänsten innebär ett stort ansvar för att bedriva olika servicerelaterade projekt, men möjliggör samtidigt frihet över hur arbetet ska genomföras.

Tjänsten innefattar bland annat:

  • Kontakt och kommunikation med kunder
  • Planering och koordinering av resurser för de olika projekten
  • Budget- och resultatansvar
  • Tecknande av serviceavtal med nya och befintliga kunder
  • Tecknande av ramavtal mot fastighetsägare

Därför söker vi en målmedveten och serviceorienterad person med minst 5 års erfarenhet av likande tjänst samt med en gedigen kunskap i branchen. Dessutom krävs en god social förmåga som både passar ledarrollen men också bidrar till goda relationer till befintliga och nya kunder. Ett brett och redan etablerat kontaktnät är meriterande.


Välkommen att skicka in Din ansökan till info@kss.se snarast.

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!