Junior redovisningsekonom/bolagsekonom

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en junior redovisningsekonom till vårt kontor i Stockholm med start så snart som möjligt. Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat och avser heltid.

Du kommer arbeta med breda uppgifter inom ekonomi och administration och vara en del av företagets ekonomiavdelning tillsammans med två kollegor, ekonomichef samt controller. I rollen har man även ett tätt samarbete med VD, projektledare och operativa chefer i organisationen. Vidare kommer du ingå i olika projekt för att utveckla processer och arbetsflöden.

Vem är du?

Det är meriterande med erfarenhet av projektredovisning samt erfarenhet av systemet Visma Administration och Centsoft men inte ett krav. Tjänsten kräver mycket god datorvana och goda kunskaper i Excel. Du är även flytande i svenska i tal och skrift.

Du bör ha minst 2 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person ser vi att du är ansvarsfull, strukturerad och driven. Vidare söker vi dig som är entreprenöriellt lagd, nyfiken på nya arbetsuppgifter och framåt som person. Tjänsten kommer för rätt person innebär stora utvecklingsmöjligheter då företaget försätter att växa.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats på 17:e våningen i DN-skrapan på Kungsholmen. Arbetsplatsen präglas av entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka din ansökan till stina.wahrolen@kss.se snarast. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Huvudsakliga uppgifter:

Varför arbeta hos oss?

Att arbeta på KSS innebär att du får möjligheten att bli en del av vårt team av kompetenta medarbetare som tillsammans strävar mot att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat.

KSS affärsidé är att erbjuda kvalitetsprodukter och system med nöjda kunder.

En attraktiv arbetsplats
I och med vår placering i Stockholm, Uppsala och Malmö arbetar vi ofta med några av landets största och mest tekniskt utmanande projekt. Detta innebär att vi sätter höga krav på dig som anställd samtidigt som det möjliggör för personlig utveckling och delaktighet i hur projekten ska genomföras. Därför har vi en platt organisationsstruktur där beslutsvägarna är korta vilket öppnar upp för en kreativ arbetsmiljö där alla röster kan höras.

Vi arbetar mot gemensamma mål
Inom organisationen finns plats för såväl praktikanter som mer erfarna projektledare och automationsingenjörer. Därför ser vi till att i första hand internt utbilda vår personal genom nära kommunikation mellan samtliga delar av organisationen. Utöver detta erbjuds också utbildning i form av kurser vid behov och efter önskemål för att hålla en fortsatt hög kunskapsnivå och samtidigt kvalitetssäkra vårt arbete.

För att verksamheten ska fungera framgångsrikt och att arbetet varje dag ska vara roligt strävar vi alltid efter att arbeta som ett team. Därför jobbar vi aktivt med teambuilding och anordnar varje år en rad aktiviteter i detta syfte, däribland de traditionsenliga sommar- och julfesterna. Dessutom åker hela företaget varje år på en konferensresa som visat sig vara mycket uppskattad och värdefull.