Styrelektriker

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss och samtidigt hjälpa våra kunder att spara energi?

Just nu söker vi styrelektriker till våra kontor i Stockholm och Uppsala. Vi söker dig som är driven och tekniskt kompentent med en stark vilja och förmåga att utvecklas och lära dig styr- och reglerteknik. För att nå dit kommer du att tränas av våra styrelektriker samt få möjlighet att gå kompletterande kurser vid behov.

Tjänsten kräver bland annat:

  • Goda kunskaper inom el.
  • Stort intresse för datorer, nätverk och kommunikationssystem.
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet.
  • God social kompetens.
  • Körkort

Du erbjuds en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats som präglas av en entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Under rubriken "Varför KSS" kan du läsa mer om KSS som arbetsplats och varför du vill arbeta hos oss!

KSS Klimat & Styrsystem grundades 1996 och har sedan dess arbetat för att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat. Idag består företaget av 37 medarbetare fördelade på tre kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö.


Välkommen att skicka in din ansökan till info@kss.se snarast. Rekrytering sker löpande.

Jonas Almér VD
jonas.almer@kss.se
tel. 070-1900515

I samaband med att du skickar din ansökan godkänner du också att dina personuppgifter lagras hos oss i syfte att kunna genomföra en rekrytering. Uppgifterna används enbart för internt bruk och gallras när behovet upphör.