Automationsingenjör

KSS Klimat & Styrsystem grundades 1996 och har sedan dess arbetat för att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat. Idag består företaget av 34 medarbetare fördelade på två kontor i Stockholm och Uppsala.

Just nu söker vi automationsingenjörer med placering på vårt huvudkontor i Stockholm. Vi söker framförallt dig med tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och som redan känner dig trygg i det dagliga arbetet. För att passa rollen som automationsingenjör ser vi dessutom att du som person är driven, organiserad samt innehar en god teknisk kompetens.

Tjänsten kräver bland annat:

  • Goda kunskaper inom fastighetsautomation, styr och övervakning.
  • Erfarenhet av programmering i PLC/DUC system, gärna Larmia, SAIA eller CodeSys.
  • Stort intresse för datorer, nätverk och kommunikationssystem.
  • Minst 5 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll
  • B-körkort.

Du erbjuds en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats som präglas av en entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Under rubriken "Varför KSS" kan du läsa mer om KSS som arbetsplats och varför du vill arbeta hos oss!


Välkommen att skicka in din ansökan till info@kss.se snarast. Rekrytering sker löpande.

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!
I samband med att du skickar din ansökan godkänner du också att dina personuppgifter lagras hos oss i syfte att kunna genomföra en rekrytering. Uppgifterna används enbart för internt bruk och gallras när behovet upphör.