Automationsingenjör till Service och eftermarknad

Är du vår nya kollega som vill vara med och utveckla KSS?

Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss och samtidigt hjälpa våra kunder att spara energi? KSS satsar nu stort på service och eftermarknad med anledning av marknadens och våra kunders ökade behov av sådana tjänster. Därför söker vi just nu automationsingenjörer till vår serviceavdelning i Stockholm.

Vi söker framförallt dig med tidigare erfarenhet av en liknande tjänst och som redan känner dig trygg i det dagliga arbetet. Du har lätt för att ta kontakt med människor och förstår värdet av en nöjd kund. Du gillar att göra skillnad. För kunden, miljön och för KSS. För att passa i rollen som automationsingenjör på KSS ser vi dessutom att du som person är driven, ansvarsfull samt innehar en god teknisk kompetens.

Tjänsten innebär felsökning, reparationer, utbyten och uppgraderingar i våra kunders installationer och system. Även implementering av smarta och energibesparande funktioner samt att hjälpa våra kunder med den dagliga driften. Mindre installationer, apparatskåpsombyggnader samt ombyggnationer av styr- och övervakningssystem förekommer också. 

B-Körkort är ett krav.

Meriterande för tjänsten är bland annat:

  • Goda kunskaper inom fastighetsautomation, styr och övervakning.
  • Erfarenhet av programmering i PLC/DUC system, gärna Larmia, SAIA eller CodeSys.
  • Stort intresse för datorer, nätverk och kommunikationssystem.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av en liknande roll


Välkommen att skicka in din ansökan till info@kss.se snarast. Rekrytering sker löpande.

KSS Klimat & Styrsystem grundades 1996 och har sedan dess arbetat för att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat. Idag består företaget av 37 medarbetare fördelade på tre kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö.

Vid frågor tveka inte att kontakta oss!


Jonas Almér VD
jonas.almer@kss.se
tel. 070-1900515


I samband med att du skickar din ansökan godkänner du också att dina personuppgifter lagras hos oss i syfte att kunna genomföra en rekrytering. Uppgifterna används enbart för internt bruk och gallras när behovet upphör.