Serviceledare Uppsala

KSS Klimat & Styrsystem AB är ett mellanstort företag med 37 anställda fördelade på våra kontor i Stockholm, Uppsala och Malmö. Vi expanderar ständigt och har jobbat med flera av Sveriges större projekt. Företaget ligger i framkant inom vår bransch och söker nu dig som kan bidra till att lyfta organisationens utveckling internt.

KSS strävar ständigt efter att utvecklas och erbjuda våra kunder nytänkande och energieffektiva lösningar av hög kvalitet. Våra ledord är kvalitet, yrkesstolthet och att alltid leverera rätt sak i rätt tid. Som serviceledare Uppsala blir din uppgift att leda en del av verksamheten mot nya mål tillsammans med våra servicetekniker och med stöd från projektledare och VD. Tjänsten innebär ett stort ansvar för att bedriva olika servicerelaterade projekt, men möjliggör samtidigt frihet över hur arbetet ska genomföras.

Tjänsten innefattar bland annat:

  • Kontakt och kommunikation med kunder
  • Ansvara för försäljning av servicetjänster, och serviceprojekt.
  • Planering och koordinering av resurser för de olika projekten
  • Budget- och resultatansvar
  • Tecknande av serviceavtal med nya och befintliga kunder
  • Utföranden av servicearbeten


Därför söker vi en målmedveten och serviceorienterad person med minst 5 års erfarenhet av likande tjänst samt med en gedigen kunskap inom fastighetsautomation (styr & övervakning). Dessutom krävs en god social förmåga som både passar ledarrollen men också bidrar till goda relationer till befintliga och nya kunder samt ett fortsatt gott klimat internt. Ett brett och redan etablerat kontaktnät är också relevant.

Välkommen att skicka in Din ansökan så snart som möjligt dock senast den 31/12 med bifogat CV, personligt brev till jonas.almer@kss.se.

Vid frågor kontakta företagets VD Jonas Almér, 070-190 05 15.


I samband med att du skickar din ansökan godkänner du också att dina personuppgifter lagras hos oss i syfte att kunna genomföra en rekrytering. Uppgifterna används enbart för internt bruk och gallras när behovet upphör.