Redovisningsekonom

KSS Klimat & Styrsystem grundades 1996 och har sedan dess arbetat för att erbjuda våra kunder effektiva helhetslösningar för ett bra och hållbart inomhusklimat. Idag består företaget av 30 medarbetare fördelade på våra två kontor i Stockholm och Uppsala. Just nu söker vi en redovisningsekonom till vårt huvudkontor på Kungsholmen i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom på KSS fungerar du i stor mån som spindeln i nätet. Rollen är därför av en bredare karaktär där arbetsuppgifterna innefattar allt ifrån hantering av kund- och leverantörsreskontra till löneberedning och administrativa uppgifter. Dessutom finns möjlighet att i viss mån forma tjänsten utefter dina specifika kompetenser samt intresseområden. Du kommer framförallt att jobba tillsammans med VD och ekonomiansvarig.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Löpande redovisning
  • In- och utbetalningar
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Löneberedning
  • Administration

Vem är du?

Vi söker dig med erfarenhet av en liknande tjänst och som redan känner dig trygg i arbetet med den löpande redovisningen. Då detta är en relativt bred tjänst är det bra om du arbetat på ett liknande sätt tidigare samt har ett stort intresse för att utvecklas och lära dig nya saker. För att passa rollen som redovisningsekonom på KSS ser vi dessutom att du som person är ansvarsfull, strukturerad samt innehar en stark analytisk förmåga.

Vi söker en person med en relevant utbildning inom ekonomi och med minst 3 års erfarenhet av en liknande tjänst. Tjänsten kräver att du besitter en god datorvana samt kunskaper i MS Office. Meriterande är om du tidigare arbetat i Visma Administration, har erfarenhet av projektredovisning samt personalhantering.

KSS arbetar idag enkom mot svenska företag varpå tjänsten kräver att du som anställd talar och skriver obehindrat på svenska.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats på 17:e våningen i DN-skrapan på Kungsholmen. Arbetsplatsen präglas av entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter på sikt.


Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka din ansökan till info@kss.se snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.