Junior redovisningsekonom

KSS Klimat & Styrsystem arbetar med fastighetsautomation mot några av Sveriges största fastighetsägare. Sedan 2018 ägs KSS av Sdiptech AB (publ) som är en teknikkoncern som förvärvar och utvecklar företag inom infrastruktursektorn med lösningar som bidrar till mer hållbara, effektiva och säkra samhällen. Sdiptech AB är börsnoterat på Large Cap på Stockholmsbörsen.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en junior redovisningsekonom till vårt kontor i Stockholm med start så snart som möjligt. Tjänsten är på heltid.

Du kommer arbeta med breda uppgifter inom ekonomi och administration och vara en del av företagets ekonomiavdelning tillsammans med två kollegor, ekonomichef samt controller. I rollen har man även ett tätt samarbete med VD, projektledare och operativa chefer i organisationen. Vidare kommer du ingå i olika projekt för att utveckla processer och arbetsflöden.

  • Kund och -leverantörsreskontra
  • Projektredovisning – sammanställning, uppföljning och analys
  • Löpande redovisning
  • Avstämningar
  • Rapportering till koncernen
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut
  • Övrigt vanligt förekommande administrativa uppgifter

Vem är du?

Det är meriterande med erfarenhet av löneadministration, projektredovisning samt erfarenhet av systemet Visma Administration och Centsoft. Tjänsten kräver mycket god datavana och goda kunskaper i Excel. Du är även flytande i svenska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är ansvarsfull, strukturerad och driven. Vidare söker vi dig som är entreprenöriellt lagd, nyfiken på nya arbetsuppgifter och framåt som person. Tjänsten kommer för rätt person innebär stora utvecklingsmöjligheter då företaget försätter att växa.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats på 17:e våningen i DN-skrapan på Kungsholmen. Arbetsplatsen präglas av entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter på sikt.

Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka din ansökan till sara.granlund@kss.se snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.