Ekonomiassistent

KSS Klimat & Styrsystem arbetar med fastighetsautomation mot några av Sveriges största fastighetsägare. Sedan 2018 ägs KSS av Sdiptech AB (publ) som är en teknikkoncern som förvärvar och utvecklar företag inom infrastruktursektorn med lösningar som bidrar till mer hållbara, effektiva och säkra samhällen. Sdiptech AB är börsnoterat på First North.

Arbetsbeskrivning

Just nu söker vi en ekonomiassistent till vårt kontor i Stockholm med start så snart som möjligt. Tjänsten är på deltid (ca. 8-12 timmar/veckan) och passar därför optimalt för en student på kandidat- eller masternivå inom ekonomi. 

Du kommer vara en del av ekonomiavdelningen och arbeta med breda uppgifter inom ekonomi och administration. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Leverantörsreskontra
  • Administration
  • In- och utbetalningar
  • Utläggsredovisning
  • Behjälplig vid månads- och årsbokslut

Vem är du?

Det är meriterande med erfarenhet av projektredovisning samt erfarenhet av systemet Visma Administration och Centsoft. Tjänsten kräver god datavana och mycket goda kunskaper i MS Office. Du är även flytande i svenska i tal och skrift.

Som person ser vi att du är ansvarsfull, noggrann och strukturerad. Vidare söker vi dig som är service-minded, nyfiken på nya arbetsuppgifter och framåt som person.

Du erbjuds

Du kommer att erbjudas en stimulerande roll på en trivsam arbetsplats på 17:e våningen i DN-skrapan på Kungsholmen. Arbetsplatsen präglas av entreprenörsanda och ett positivt arbetsklimat där det finns stora möjligheter att vara med och påverka. För rätt person finns det utrymme för mycket eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter på sikt.


Låter detta som något för dig? Välkommen att skicka din ansökan till info@kss.se snarast. Intervjuer kommer att ske löpande.